Bloggtørke

Hei der!

Eg vert litt smigra når eg ikkje har posta noko på evigheiter, og framleis er det opp til fem som er innom på ein dag, (sjølv om eg veit at de mest sannsynleg er pappa, Eldrid (systra mi), og tre hemmelege beundrarar.) Men eg må nok skuffe dykk, og sei at det ikkje kjem meir på denne bloggen, ikkje før eg legg ut eit siste innlegg der eg linkar til den nye bloggen. Eg sit framleis i tankeboksen, og den er ikkje heilt klar endå. Men om nokre veker, har eg planlagt, skal den vere klar! Det blir nokre veker til, for eg har det litt travelt for tida. Men rundt 10. mars skal eg nok få tid.

Så kom tilbake då, og så skal du få ein heilt ny blogg å fylgje.

Takk for at du er der framleis, sjølv om eg har forsvunne litt.. både i tankeverda, og i den verkelege. Eg har nemleg vore i Paris med verdas kjekkaste kjærast

.. og det såg litt slik ut:Snakkast ca 10. mars ;)

2 luringar

theresekristina

17.feb.2011 kl.14:27

Så herlige bilde :D Koffår skal du ha ny blogg?

Eldrids

19.feb.2011 kl.17:22

hehe..det lika eg!

Det bli spennende yngvis!

S kul tegning!!!

Du e berre best!

goklem

Er du ein luring?

Yngvild

Yngvild

20, Hyllestad

tanketom men full av undring. trur på noko, men veit ikkje heilt kva. vassmann og fisk på same tid. elskar å fotografere, men har absolutt ikkje fotografisk hukommelse. vil ikkje ha godt gehør, og vert overlukkeleg over alle tonar som høyres feil ut. føretrekker poesi framfor prosa. syns det er litt pinleg å seie det, men blir glad for kommentarar. smiler ofte, men brukar sjeldan smilefjes, sånn som no.

Kategoriar

Arkiv

hits