Maislykta mi!

Eg lurte deg litt, for lykta mi er ikkje laga av mais, men av noko som før var mais oppi. Mykje kan gjerast med ein metallboks dersom ein har hammar og spikar, litt svart stoff, pluss ei gitarstrengflette.


Neste gong skal eg lage ei ananaslykt! Undrar på kva eg skal pynte ho med.. Har du eit forslag, eller to?

3 luringar

Weronika Ellen Irena

25.okt.2010 kl.21:35

Fytti katta -den var fiiin!

Jeg vet ikke hva du skal pynte anananasen med.

Eldrid

25.okt.2010 kl.22:13

Digga lykta!

Eg provte laga ei sånn ein gong, men hadde ingen spikar som var bra nok og heller ikkje ein bra hammar..så det blei nedlagt, men no blei jo eg ekstra inspirert igjen...kan eg ta ideen ut i livet_?..

Glede meg til eg sart e med deg og vi kan vere kreative ilag:)

goklem

line aurora

28.okt.2010 kl.21:24

oi, den likt æ i massevis! superkreativt, jo. selv har jeg sju-åtte hermetikkbokser fra mais og tomat stående i skapet. har tenkt å trikse litt karse oppi dem, men så blir det liksom aldri til at vi kjøper oss hyller til kjøkkenet.

Er du ein luring?

Yngvild

Yngvild

19, Hyllestad

tanketom men full av undring. trur på noko, men veit ikkje heilt kva. vassmann og fisk på same tid. elskar å fotografere, men har absolutt ikkje fotografisk hukommelse. vil ikkje ha godt gehør, og vert overlukkeleg over alle tonar som høyres feil ut. føretrekker poesi framfor prosa. syns det er litt pinleg å seie det, men blir glad for kommentarar. smiler ofte, men brukar sjeldan smilefjes, sånn som no.

Kategoriar

Arkiv

hits