Nygammal bukse

I dag skal eg hovudsakleg gjere tre ting. Gjere klar norskmappa, førebu meg til tyskeksamen og rydde. Kvifor blei det med eitt hol i buksa mi då? Kven la den knekte glasneglefila i høgre neven min? Den er jo perfekt til å lage hypermoderne hol i den utslitne dongeribuksa mi. Veit du ikkje betre enn å gjere slikt, kven du no enn var, er og mest sannsynleg vil halde fram med å vere. Eg ber deg. Stopp! Slutt å distraher meg med alle moglege tankar og kva det no enn måtte vere. Eg har faktisk mykje å gjere. Alt for mykje. So mykje at eg til og med let deg lure meg til å..

bukse 004bukse 005
bukse 022
..ta bilete av buksa mi etter at neglefila på magisk vis hamna i mine kreative fingrar. Og attpåtil legg eg dei ut og bloggar om det. Fy! På meg, deg(som la , og alle som ikkje likte buksa mi. Eg ofra eksamensførebuinga for å modernisere denne urgamle buksa frå Bik Bok, som eg simpelthen elskar. Då ho var so slitt i ræva at alle kunne sjå heilt heim, slutta eg ikkje å gå me ho. So godt likar eg ho! So bør det kanskje nemnast at mamma måtte sy på ei bot i ræva fø at ikkje alle skulle sjå meir enn dei ville. Takk, snille mamma! I byrjinga var det litt rart å gå med ho, fordi bota var i eit stivare stoff, men det gjekk seg til. Hehe, tok du an eller? Skratt og le!

bukse 052


Men det var jo litt verdt det og. Buksa blei jo godt på veg til ny, på magisk vis. Eg har alltid likt litt slitt dongeri med hol her og der. So lenge ein ikkje overdriv, og knapt kan kalle det ei bukse. Og so har me jo dei som klypper asymmetriske hol i mørke dongeribukser. I mine auge ser det heilt forferdeleg ut om det er tydeleg at hola faktisk er heimelaga. Kva tykkjer du - kan det bli for mykje? Og so til det store spørsmålet: framstår eg som 12, 14 eller 18 år i dette innlegget?

bukse 031

6 luringar

Kamilla

20.mai.2009 kl.22:42

Haha, 14 :) Du e da. Du er pen også!

Mariell

21.mai.2009 kl.15:26

Verdas kulaste kortspel so du ska lære deg neste gang du e her:)

Eirin Victoria

21.mai.2009 kl.16:13

Sv: ÅÅ! Stilig! Fotballkamp skal eg ikkje på, men London er herleg fordi om! Om du bestille i god tid får du kjempe billige billetta! Sjølvsagt er dei billigast frå austlandet.. Fant en gong flybillett til London for 42 kr!! Sjuke folk.. Eg kom opp i Informasjonsteknologi.. Woho! Eg gleda meg faktisk :D Du då?

Katarina

21.mai.2009 kl.16:24

Tusen takk :) Og lykke til på tysk eksamen!

Hilde

21.mai.2009 kl.21:03

Liker stilen ;D

maja

22.mai.2009 kl.10:42

haha, så morsomt innlegg :) liker at du skriver nynorsk, jeg :)

Er du ein luring?

Yngvild

Yngvild

19, Hyllestad

Har som søster av ei kreativ sjel blitt kalla både smokken, akurken og smekken. Foretrekker å bli kalla Yngvild, eller noko anna smigrande. Er eit kortvokst sjarmerande vesen som likar bilete, musikk, dikt, noveller, romanar, filmar, gullkorn og mykje meir. Eg bloggar når eg sjølv føler at eg har noko å blogge om, og når eg sjølv har lyst å blogge. PS: Vennligst ikkje legg igjen kommentar dersom du verken les eller observerar noko av det som står på sida. På førehand takk.

Kategoriar

Arkiv

hits