Blogganbefaling

Rebella er ei grepa dame, som vågar å seie det ho meinar, og å stå for det. Her kan du lese hennar viktigaste innlegg. Det ho skriv om der er dyremishandling. Eg har ikkje greidd å lese det sjølv, eg får ildt inni meg når eg ser toppen av det fjerde biletet. Kor sjuk er du ikkje dersom du klarar å gjere noko slikt mot eit levande, eller for den saks skuld, døydt vesen. Les innlegget om du klarar. Eg trur du klarar, for eg er ei pingle. Som Rebella seier sjølv: Kvifor skal du sparast for å sjå det når dei må oppleve det? Vel, teksten held for meg. Eg treng ikkje å sjå det for å vite at det er gale, og å faktisk bry meg. Må du sjå det for at det skal sitje igjen i lenger tid? Det håpar eg for din del ikkje, for eg ser på det som meir konstruktivt å hugse orda, enn å ha bilete av dei stakkars utsatte dyra i hovudet. Eg vil i alle fall prøve å gjere ein forskjel, og linke til innlegget. Håpar de alle leser det, og gjer noko aktivt sjølve. Det å seie ifrå er det viktigaste. Og hugs at der er betre å seie ifrå før situasjonane oppstår enn etter! Nok ein gong: trykk HER .

Vell, i utgongspunktet skulle eg berre skrive om innlegget hennar, og linke til det. For i all hovudsak var det innlegget, saka, eg ville fremje, og ikkje bloggen hennar. Men når sant skal seiast fortenar ho betre enn det. Ho erI ein allsidig og dyktig bloggar. Ho skriv om alt ifrå humor til dønn seriøse debattemne, og ho verkar som ei triveleg dame i verkelegheita også. Sterke meiningar, frå ei dame med sterk personlegheit, med god sans for humor og god ord- og biletbruk. Og "Dette bør du lese<3" er eitt av hennar innlegg som fekk meg til å smile. So stikk innom bloggen hennar. Nuh!

2 luringar

Kamilla

04.mai.2009 kl.23:48

Nåh, du er søt ass. Ha merka at du har fått deg ny bestevenn, lika da dårle :(

☆Rebella☆

05.mai.2009 kl.01:56

Åh, så utrolig skjønn du er - jeg er så glad, så utrolig glad, for at du har linket til innlegget, for de gode ordene dine her, jeg setter skikkelig stor pris på det, og på den herlige kommentaren din på siste innlegget (og åh, så nydelig av deg å linke til det, også!!! - Er så godt å kunne spre glede med et takknemlighetsinnlegg - det er da det viser at den ringer-på-vann regelen så fullstendig gjelder:D Glede sprer seg virkelig som ild i tørt gress - det er ikke for ingenting jeg tenker at et smil kan være med på å ende kriger, nettopp pga ringvirkningene som skapes♥). Du er virkelig dyktig på å skrive, og som en som selv elsker å skrive, det er en nødvendighet for meg, faktisk - vet jeg så inderlig godt hvor skjønt det da er å høre at folk setter pris på og anerkjenner at man har et talent for det, og det er overhodet ikke tvil om at du har. Du skriver adskillig bedre enn jeg gjorde da jeg var 18, og man blir jo som oftest bare enda bedre med årene:D Kjempegod klem og nok en gang hjertelig takk!

Er du ein luring?

Yngvild

Yngvild

19, Hyllestad

Har som søster av ei kreativ sjel blitt kalla både smokken, akurken og smekken. Foretrekker å bli kalla Yngvild, eller noko anna smigrande. Er eit kortvokst sjarmerande vesen som likar bilete, musikk, dikt, noveller, romanar, filmar, gullkorn og mykje meir. Eg bloggar når eg sjølv føler at eg har noko å blogge om, og når eg sjølv har lyst å blogge. PS: Vennligst ikkje legg igjen kommentar dersom du verken les eller observerar noko av det som står på sida. På førehand takk.

Kategoriar

Arkiv

hits