Mi Helga!

Eventuelt helga mi... som bestod av:

041

Tom & Jerry-kjeks som belønning for kvar matteoppgåve eg rekna. Uansett om eg fekk rett svar eller ikkje. Me har tentamen på tysdag, og eg må innrømme at eg ikkje har heilt kontroll. Uansett har eg i alle fall prøvd å få litt oversikt over kva eg kan og ikkje kan. Sidan konkluderte eg med at det er meir kva eg hugsar og ikkje. Eg forstod jo det meste då me heldt på med det, men eg har berre ikkje funne det interessant nok til å lagre på harddisken. Eg lagra det heller på ei lita minnebrikke, som eg prøver å finne att. Det er ikkje lett i alt rotet mitt. Eg satsar på å pugge på alt me kan få på del ein, som er utan hjelpemiddel, og heller ta del to nokonlunde som den kjem. Eg har jo bokja og kalkulator på den delen, so alt eg treng å gjere er å friske opp minnet litt, men eg treng jo ikkje å hugse reglar og formlar. Eller? Ein ting er i alle fall sikkert, og det er at i morgon må eg gjere (små delar av) heile sannsynkapitlet opp att. Det er det verste eg veit! Det er jo logikk seier nokon, men eg finn det berre altfor innvikla til å vere det. Kall meg dum, men ta ein titt på vitnemålet mitt først. Høhø, Kamilla.


048

Tåneglelakking tok over for matte som tidsfordriv då eg blei lei. Eg ville sitje so lenge ute i hagjen min som mogleg, for sola var nemleg på besøk. Eg stelte og lakka faktisk neglene på hendene og, men både eg og Thomas konkluderte med at det såg ut som det var ein femåring som hadde gjort det for første gong. Følte meg passe kul då eg kom med femåringhendene mine på butikken og skulle kjøpe neglelakkfjernar. Til mitt forsvar skjelv eg unaturleg mykje på hendene til å vere 18 år gamal!

029

Eg laga god mat til oss laurdagskvelden. Wok med strimla svinekjøt (på tilbod) er alltid ein slager. Thomas sa det var godt, sjølv om han er tett i nasa. Pappa seier at alt smakar råtne poteter då. So takk for den, Thomas! Han likte forresten og muffinsane eg laga i dag.. utan oppskrift, heilt på gefühlen! Det trur eg nok at han hadde gjetta om han hadde hatt intakte smakssansar.

018red

.. Berre fordi eg fekk lyst pynta eg meg litt for Thomas. Etter det hadde eg ikkje mykje anna enn matterekning å ta meg til. Dermed tok eg bilete av meg sjølv, alt og ingenting - men jammen fekk eg det til å sjå ut som eg tenkte medan eg gjorde det!

Hadde på meg ein raud- og kvit-stripa sommarskjole, og synst det då kunne passe fint med den knall raude lebestiften min, som eg ellers aldri brukar (anna enn på "Cabaret"). Eg likar den, men berre når anledninga byr seg. Det er sjeldan, diverre. Eg tykkjer ikkje anledninga er på skulen, fotballtrening, eller andre kvardagslege stader. Derimot likar eg jo so klart å pynte meg litt for den fine kjærasten min. Lebestift er jo knallfint og feminint...... men ikkje spesielt praktisk. Ein veldig god grunn til å ikkje bruke lebestift td på skulen, i alle fall ikkje akkurat denne, er at eit jafs av eit måltid vil gjere den om til klebestift. Raude flekkar på glas, gaffel, og rundt heile munnen er jo ikkje akkurat lekkert. Men med eit smil er det ikkje mykje du ikkje kjem ondå med. Heldigvis. Om det er lebestiften sin feil, eller at eg et som ein neandertalar som gjer den upraktisk er for meg knekkjande likegyldig. Lebestift vert uansett klebestift om eg skal ete noko med farga lepper.

 

 

003

Det er lenge sidan sola gjekk ned, og endå lenger sidan eg tok dette biletet. Nokre dagar, faktisk. Endå lenger er det sidan eg la meg før eitt. Klarer eg det i kveld, trur du? 00:58 - sov godt, Askepott! - og so sprang ho opp troppa og sovna som ein unge.

 

5 luringar

Kamilla

27.apr.2009 kl.15:43

Nååh, so fint bilde =) Kosele at du blogga igjen :)

☆ Andrine ☆

28.apr.2009 kl.17:12

svar: Okeei, ke va da me snakka om igjen? Ukm? :pEg var med i ungdomskoret, men gjekk ikkje videre :) Thomas va jo faktisk med og såg på. Ja, som vanleg veldig mange flinke i Førde! :-) Mykje å gjere på skulen for tiden eller?

Amalie

28.apr.2009 kl.17:21

hm, no fekk eg lyst på tom & jerry kjeks!Fint innlegg, som alltid:DKanskje klara eg bakken neste gong!

Kamilla

28.apr.2009 kl.23:10

Takk snuppis!! :) Og eg har r, tenk på meg! :s I cry

Regine

29.apr.2009 kl.02:04

så utrulig fint bilde av deg, love it. fint med røde lepper. maten såg kjempegod ut, og tom&jerrykjeks e faktisk veldig godt!også fin farge på neglelakken!

Er du ein luring?

Yngvild

Yngvild

19, Hyllestad

Har som søster av ei kreativ sjel blitt kalla både smokken, akurken og smekken. Foretrekker å bli kalla Yngvild, eller noko anna smigrande. Er eit kortvokst sjarmerande vesen som likar bilete, musikk, dikt, noveller, romanar, filmar, gullkorn og mykje meir. Eg bloggar når eg sjølv føler at eg har noko å blogge om, og når eg sjølv har lyst å blogge. PS: Vennligst ikkje legg igjen kommentar dersom du verken les eller observerar noko av det som står på sida. På førehand takk.

Kategoriar

Arkiv

hits