Omsider tilbake!

Både i Norge, og i bloggverda! Me hadde so mykje å gjere på i Kiel at den eine dagen eg faktisk hadde tid, so orka eg ikkje. Hadde da utruleg kjekt, og snakka itte kvart nesten berre tysk. Og itte kvart fekk eg dei te å svare meg på da same språket, og ikkje engelsk. Min utvekslingselev er super, og me har hatt det supert saman. Om kveldane var me som regel samla, oftast den same gjengen. Eg blei kjend med dei fleste, og betre kjend med dei eg ikkje kjende frå før, av både tyskarane og nordmenna/kvinnene. Får du nokon gong sjansen til å bli med på ei utveksling, ikkje kvi deg for å sei ja til å hoppe ut i det! Eg orkar ikkje skrive so himla mykje, men bilete skal de få ;) Hadde forresten norsk-heildags i dag, og skal ha på fredag også. Då står tysk for tur. Jei! Glad for at me skal ha den nesten rett etter me har vore i Tyskland og prata tysk :) Det eg er mindre glad for er at eg ikkje har fått sove ut endå. Me kom heim hal 2! natt til tysdag. Eg var sjølvsagt då komen over trøyttheitskneika, og var overtrøytt. Stakkars Thomas. Me sovna vel rundt hal5, og var oppe att 10 over 8. Skal prøve å legge meg tidleg i dag, men tvilar på eg klarar det i kveld heller. Men nok pjatt, her kjem nokre snapshots. 

Supert! I kveld e nette treigare enn EVER, so me seie på dialekt. Ska prøve å laste opp bilete, men bli nok ikkje før i morgon. Dessutan får eg ikkje redigert dei, fø Picnik e midlertidig ute av drift :( I morgon e sikkert ALT betre. Eg er positiv. Altso er eg sikker på at om du vil sjå litt av Tyskland er det berre å stikke innom ein gong ut på morgondagen ;) No skal eg gå og syte litt til Thomas. Kanskje han kan fikse internettet.. Kanskje.

Bildast i morgon godtfolk!

Nei, vent no litt! Det er første april i dag, jo. Eg har ikkje lurt nokon, men pleier som regel ikkje å gjere det. Har du lurt nokon i dag? Eller hatt ein tidlegare vellukka aprilnarr? Tell me! Eg lovar at eg skal le ;) No skal eg legge meg.. Eller sjå prison brake. Eg e blitt avhengig itte å ha sitt 4 episodar i dag.. slikt skjer. Har du sett serien?

Én kommentar

Kamilla

02.apr.2009 kl.15:45

Yes! Gleda meg til bileta og bra du er tilbake! Gleda meg te du kjem heim og forresten, me må øve.

Er du ein luring?

Yngvild

Yngvild

19, Hyllestad

Har som søster av ei kreativ sjel blitt kalla både smokken, akurken og smekken. Foretrekker å bli kalla Yngvild, eller noko anna smigrande. Er eit kortvokst sjarmerande vesen som likar bilete, musikk, dikt, noveller, romanar, filmar, gullkorn og mykje meir. Eg bloggar når eg sjølv føler at eg har noko å blogge om, og når eg sjølv har lyst å blogge. PS: Vennligst ikkje legg igjen kommentar dersom du verken les eller observerar noko av det som står på sida. På førehand takk.

Kategoriar

Arkiv

hits