(8 Heilt ferdig 8)

 049red

Nokre dagar er det ekstra godt å berre setje seg ned, leggje seg ned, eller berre henge på nokon. I dag er ein slik dag. Heilt gåen etter cabarethelg, både i hovudet og i kroppen, var det ei velsigning å kome heim på hybelen. Den trufaste senga mi stod der og venta på meg. Men først måtte eg ha litt mat. Etter havregraut kunne eg endeleg la musklane slappe heilt av. Har kosa meg med ein blåbærmuffin, earl grey grøn te, og ei god bok på senga. Det var nokon som hadde gløymt att muddineni garderoben, og heldige meg fekk den av G.T, som hadde ansvar for ryddinga :) Etter at eg gjorde mitt første mislukka forsøk på å sove, såg eg ein episode Heroes. Sidan eg likevel sit med data'n på fanget, passar det jo ypperleg å ta ein bloggings no :)

 054red

Har du lese Firda i dag? I so fall bør du også lese dette: det var reservert sete til Firda sine reportarar, men desse stod tomme under førestillinga. Reportaren har uansett skrive ein dryg artikkel om at firda-elevane går so langt som å kysse for å krydre musikalklassikaren, som ifølgje henne ikkje er trist i det heile tatt. Firda tidend derimot hadde ikkje brukt ei heil side på eit bilete av horenazisten og ein marinegast, som "klina," med tittelen: "Kyssa liv i musikalklassikar". Tidend hadde og fått med seg at cabaret handla om mykje meir enn berre brennheit kjærleik og vennskap. At dei fekk med seg synet av naziflagga, og høyrde og såg rollene sine nazistiske replikkar og songar, vitnar om at dei faktisk var på Cabaret. At alle i forlovelsesselskapet haila hitler gjorde nok også inntrykk, og dei som sat i salen tykte ikkje det var so festlig. Stillheita breidde seg som eit teppe i salen då det kom tydeleg fram at alle unntekne nokre få var nazistar. Ikkje trist, nei. Har du Firda liggande kan du gå inn på skulen si heimeside, og sjå den slåande likheita mellom artikkelen der, og den i Firda-avisa. Bileta vil eg tru er sende inn ifrå privatpersonar, eller so må reportaren ha teke nokre bilete, for so å sove seg gjennom resten av framsyninga.    

Gruar meg til å ha skule att no, det vert hardt! Men eg er positiv, for matteprøva gjekk det strålandes med, trass i at eg har vore vekke eller mentalt fråverande i timane til Bjartn :) Geografi er då ikkje noko vanskelegare enn T2? Må nok uansett lese litt før torsdagsprøva... i måro. No seier eg god natt min skatt, drøym søtt, sløtt. :) (ikkje personleg meint, det var berre eit uventa rim :) Eg må innrømme: eg er litt overttrøytt! Berre spør Thomas. Eg har vore det sidan han stakk innom før han skulle sjå teite star wars. Men eg har hatt ein superavslappa kveld, og er glad for at eg no skal ha ei superavslappande natt, og sove betre enn eg nokon gong har gjort før. Håpar du og får sove godt, Askepott :)

Eg hadde sjølvsagt ikkje ekstra batteri heime på hybelen, so blei nok ingen bilete frå cabaret. jaja(jajajaja), som eg song den siste veka pluss helga :) No vil eg forsøke å sveve inn i drøymeland på ny. Er på kanten til å bli so trøytt at augo ikkje vil late seg att, so er best eg sluttar no. Sikkert litt av kvart som er uforståeleg her og, so er nok best å gje seg før eg når toppen :)

Piz out!

Yngvild                        

 

4 luringar

systa

10.feb.2009 kl.00:31

Skal sei ho kosa seg..mmmmm,du m ha ei fin natt og en forfriskande morgon!goklem

Mariell

10.feb.2009 kl.16:15

fann ikkje spørsmålet, hmm

Kamilla

11.feb.2009 kl.17:04

Du ve ha da ja? Eg ska tenkje på da :)

Marte : )

11.feb.2009 kl.17:04

SV; Takk for linken :) Skal legge det ut i en ny blogg nå, får den virket utrulig bra : DTakk, du har en fin blogg du å :)Brukt html koder eller?virket så annerledes :)Marte ^^

Er du ein luring?

Yngvild

Yngvild

19, Hyllestad

Har som søster av ei kreativ sjel blitt kalla både smokken, akurken og smekken. Foretrekker å bli kalla Yngvild, eller noko anna smigrande. Er eit kortvokst sjarmerande vesen som likar bilete, musikk, dikt, noveller, romanar, filmar, gullkorn og mykje meir. Eg bloggar når eg sjølv føler at eg har noko å blogge om, og når eg sjølv har lyst å blogge. PS: Vennligst ikkje legg igjen kommentar dersom du verken les eller observerar noko av det som står på sida. På førehand takk.

Kategoriar

Arkiv

hits